Op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging?

Wij zijn op zoek naar een...

Machinesteller / Spuitgiettechnicus ploegendienst

Vacature

We zijn per direct op zoek naar medewerkers in de functie van:

Technisch medewerker – 5 ploegendienst

  • Het instellen en inregelen van machines en randapparatuur en verhelpen van storingen
    aan het (op dat moment draaiende) machinepark
  • Het uitvoeren van onderhoud aan de machines en randapparatuur

Interesse in deze functie?

Zie jij jezelf als dé kandidaat voor deze functie omdat je de kennis en ervaring bezit en zoek jij een leuke baan in een gezond, groeiend familiebedrijf? 
Spreek je Engels maar ook (redelijk) Nederlands? Stuur dan je sollicitatie via onderstaand formulier naar ons toe of bel ons voor meer informatie via +31(0)492-536756

Over ons

Lolaar is gevestigd in Helmond en wordt inmiddels door de tweede familiegeneratie gerund. Met gezonde gedrevenheid, korte communicatielijnen en een grote betrokkenheid willen we het gezamenlijk elke dag weer wat beter doen! Kortom, een organisatie in ontwikkeling die vraagt om (steeds meer) gemotiveerde medewerkers. Spreekt onze organisatie jou aan om bij ons te komen werken ? Wij zijn momenteel specifiek op zoek naar onderstaande vacatures. Voor meer informatie over bovenstaande vacatures kunt u contact opnemen met onze HR afdeling. Staat jouw gewenste baan hierboven niet bij maar denk jij gezien je kennis en ervaring zeker een bijdrage te kunnen leveren in ons bedrijf? Stuur je motivatie en wie weet drinken we dan alsnog een kop koffie voor een kennismaking!

Solliciteer direct

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Upload via deze knop je CV:

Vind je deze vacature interessant?

Mocht je iemand weten voor wie deze vacature perfect zou passen? Je zou ons helpen door deze dan te delen via een van de onderstaande sociale kanalen. 

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email